Representacions teatrals

Medea d'Eurípides 

Medea és una tragèdia grega escrita per Eurípides, la seva obra més cèlebre. S’explica la història d’aquesta dona, Medea, que trama una venjança terrible contra els seu espòs en veure’s abandonada, traspassant la fina línia entre l’amor i l’odi. 

Estrenada el juny de 2021 pel grup jove de l'escola "Pierrots" té programat un bolo dins el cicle de "Capvespres s a la romana" de Guissona, el proper dimarts 13 de juliol a les 10 de la nit.  

Aquesta és una adaptació de Goretti Narcís, sota la direcció de David Mora, amb la participació dels joves actors i actrius: Biel Castelló, Marina León, Alba Cisquella, Anna Tomàs i Elària Samir/Arantxa García.

+ info a: www.mercatroma.cat


MOSTRA DE TEATRE DELS ALUMNES DE LA CASERNA

Cada grup representa l'obra de teatre que han estat preparant durant els últims mesos del curs.

En total han estat 3 dies de mostra i 6 representacions. 

Clica aquí per saber què han fet els grups aquest passat curs 2020/21.

 

MIRALLS DEL PASSAT - Grup adults 

La inauguració d'una exposició d'art donarà un gir inesperat, i farà que els seus visitants es retrobin amb el seu passat i amb unes conseqüències inesperades. 
Obra de creació que no us deixarà indiferents.

Aquesta obra es va preparar en el trancurs del curs 2018/19, es va estrenar a Cervera i va fer dos bolos més. (Cervera i Massoteres), guanyant el concurs "Buscatalents" el novembre de 2019

LA IMPORTÀNCIA DE SER FRANK - Grup adults 
Aquesta obra de teatre ha estat representada com a treball de curs del grup dels adults, que engloba nois/noies, homes/dones des dels 22 fins els 80 anys, el juny de 2018
CLICK AQUÍ PER OBRIR LA GALERIA DE FOTOS